Dodatne usluge

Potpuno smo se prilagodili današnjem, modernom vremenu u kome se brzo živi, zato su i naše usluge, pored vrhinskog kvaliteta, i veoma brze.

Izrada novih resa tepiha

Da li bi trebalo da zamenite rese svog tepiha?

Tepih u Vašem stanu je veoma bitan detalj

Rese mogu biti osnove za pravljenje samog tepiha koje su na kraju povezane (vezane u čvor) zajedno da završe tepih. Ovakav rad možete naći kod tradicionalnih antičkih ili orijentalnih tepiha.
Dubinsko polu-suvo čišćenje tapaciranog nameštaja
Bazensko pranje tepiha

Lepši ambijent.

Rese na Vašem tepihu zaista doprinose lepšem izgledu ali problem sa njima je u tome što su one najosetljiviji deo bilo kod ručnog ili mašinski rađenog tepiha. Vrlo lako se mogu pohabati, kidati i prljati od nameštaja, cipela, prašine ili kućnih ljubimaca. Podložnije su oštećenjima više od samog tepiha. Takođe, mogu biti nezgodne za održavanje, pogotovo za čišćenje usisivačem.

Šta možemo uraditi?

Postoje brojni problemi sa resama Vašeg tepiha ali naš servis Vam otrikva da se oni mogu reštiti kombninacijom strpljenja, vremena kao i pravih materijala i opreme.

Uslugu izrade novih resa vršimo na svim vrstama tepiha bilo da su u pitanju mašinski rađeni ili da su to unikatni tepisi ručnog rada, čak i na tapisima gde su rese potpuno oštećene ili pokidane.

Ako pak imate tepih na kome nema fabrički šivenih resa a želite da ih ugradite zbog lepšeg izgleda, i tu ćemo Vam pokoći, bavimo se i izradom novih resa. Na ovaj način tepih dobija potpuno nov izgled. Nećete imati potrebe za kupovinom novog tepiha a ujedno cete uštedeti novac.

Izrada novih resa tepiha

U ponudi imamo svilene, pamučne i vunene rese.

Nove rese na tepisima imaće takav kvalitet i lepotu da će biti slične originalnim resama i to po najpovoljnijim cenama.
U korak smo smo najsavremenijim trendovima, tako da za izradu novih ili zamenu postojećih resa koristimo najnovije mašine.

Opšivanje i prekrajanje tepiha

Da li u stanu ili kući možda imate tepih koji je generacijama u vlasništvu Vaše porodice?

Jedna od metoda koja zaista ,,osvežava” tepih.

Čak i ako sumnjate u ovo, dozvolite nam da Vas uverimo da ćemo Vašem tepihu omogućiti da izgleda kao nekad, a istovremeno Vam uštedeti novac jer nećete morati da kupujete nov.
Naša ekipa, sastavljena od profesionalaca sa dugogdišnjim iskustvom dolazi na Vaš poziv, analizira i preporučuje najbolju metodu za kompletno sredjivanje Vašeg tepiha.

Opšivanje tepiha

Kada se posle višegodišnje upotrebe oštete ivice tepiha moguće ih je sanirati. Saniranje se radi opšivanjem tepiha – konkretno, opšivanje se radi na obodnim ivicama tepiha.
Metoda opšivanja je odličan izbor i ukoliko želite da promenite boju samih ivica.
U tepih servisu ,,Čisto” opšivanje obavljamo koristeći konac koji je najvišeg kvaliteta, a takođe, s ciljem da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata, opšivanje radimo u materijalima i bojama (blizu 200 različitih boja) po Vašem izboru.
Opšivanje i prekrajanje tepiha
Bazensko pranje tepiha

Uverite se u naš provereni kvalitet

Kada preporučujemo opšivanje tepiha?

Da li je Vaš tepih potpuno iskrzan na ivicama? Sa ivica tepiha vire pokidani konci ili su rese prljave, zamršene? U ovoj situaciji naravno uvek možete da kupite nov tepih, ali zašto bi ste izlagali ne tako malom trošku?
Obratite se nama i uverite se u naš provereni kvalitet. Opšivanje radimo na način tako da se takozvane ,,opšivke” potpuno uklapa u vizulni izgled Vašeg tepiha. Preciznije rečeno, Vaš tepih če izgledati kao da je tako proizveden.

Ojačano opšivanje tepiha

Pored klasičnog opšivanja radimo i ojačano opšivanje tepiha.

Ukoliko imate tepihe koji su ručne izrade ili koji su znatno veće debljine od standardnih, onda preporučujemo metodu dodatno ojačanog opšivanje tepiha.

Ojačano opšivanje tepiha, pored mašinskog prošivanja, uključuje i kožnu (ili tekstilnu) traku koja će se lepiti sa donje strane tepiha, tako da se vizuelno apsolutno neće primećivati. Ovakva vrsta trake, koja se koristi u kombinaciji sa lepkom, obezbedjuje veliku trajnost tepiha i sprečava ponovno rasparivanje njegovih ivica.

Ojačano opšivanje je zaista pravi garant da više nećete imati problema sa oštećenim ivicama Vašeg tepiha.

Prekrajanje tepiha

Ukoliko želite da iz nekog razloga skratite ili možda promenite postojeći oblik tepiha kod nas možete dobiti i uslugu prekrajanja ili skraćivanja tepiha. Prekrajanjem dobijate tepih u željenom obliku, a skraćivanjem je moguće dobiti željenu dužinu, tako da ga lako možete prilagoditi prostoriji u kojoj nameravate da stoji.

Dubinsko polu-suvo čišćenje tapaciranog nameštaja

Uklanjanje prljavštine i uništitavanje virusa i bakterija nije jednostavan process, pogotovo imajući u vidu da želimo da naš nameštaj i nakon toga ostane apsolutno neoštećen.
Antivirusno pranje tepiha

Uklanjamo sve tvrdokrone nečistoće

Uklanjanje prljavštine i uništitavanje virusa i bakterija nije jednostavan process, pogotovo imajući u vidu da želimo da naš nameštaj i nakon toga ostane apsolutno neoštećen.

Garantovano tvrdimo

Garantovano tvrdimo da će Vaš nameštaj ponovo zablistati i izgledati kao da je tek izašao iz salona, bez ikakvih oštećenja ili izbledelih boja. Sa nama štedite novac i odlažete zamenu nameštaja na duži vremenski period..

Šta znači dubnisko polu-suvo čišćenje nameštaja?

Dubinsko čišćenje nameštaja se prilično razlikuje od standardnog. Polu-suvo čišćenje nameštaja predstavlja metodu čišćenja u kojoj je kombinovno ručno i mašinsko dubinsko čišćenje nameštaja. Proces se odvija na sledeći način:

Specijalni detrdžent

Najpre se ručno nanosi i utrljava specijalni detrdžent za tapacirani nameštaj, bez jake hemije i blagog je mirisa.

Modernizovana mašina

Nakon utrljavanja sredstva, za dubinsko čišćenje koristi se modernizovana mašina koja u zavisnosti od vrste površina, prodire čak i više od 5 cm u nameštaj.

Sušenje i ispiranje

Nakon celokupnog čišćenja nameštaj biće polusuv i za vrlo kratko vreme osušiće se u potpunosti.

Zašto je važno dubinsko čišćenje nameštaja?

Vrlo je bitno da Vaš nameštaj očistite dubinski, postoji više razloga za to. Dubinsko čišćenje je pre svega zdravo pranje, ne koriste se agresivni detrdženti koji sadrže jaku hemiju već biorazgradivi koji ostavljaju blag i lep miris.

Na taj način i vazduh u Vašem domu biće zdraviji i svež jer nameštaj je oslobođen od svih ustajalih mirisa kuhinje, cigareta ili vlage. Takođe dubniski su uništeni svi virusi, mikrobi, grinje, polen, prašina. Ukloniće sve dlake kućnih ljubimaca i nestaće rizik od alergijskih oboljenja.

Otkloniće sve dubinske fleke za koje ste mislili da je nemoguće očistiti. Vaš nameštaj dobiće potpuno novi sjaj bez ikakvih oštećenja.

Važno je napomenuti da prilikom dubisnkog čišćenja strogo pratimo uputstva sa deklaracje nameštaja u cilju boljeg očuvanja nameštaja.

Kontakt

Profesionalni servis za sistemsko čišćenje

Cara Dušana 136, 11 080 Zemun

Email: office@tepihserviscisto.com
Tel: 011/2616-547, 3160-334, 3160-757
Mob: 069/261-6547
36 godina iskustva od čega I vi imate koristi. Prepustite pranje tepiha iskusnima, i ne razmišljajte o kvalitetu pranja. Nema rizika.