Opšte

Kompanija TEPIH SERVIS ČISTO, pod čijom je internet stranica tepihserviscisto.com licencom, poštuje privatnost svakog korisnika koji poseti ovu i / ili bili koju drugu internet stranicu koja je pod njenom licencom. Kako bismo Vas više informisali o tipu podataka koji se prikupljaju tokom Vašeg korišćenja tepihserviscisto.com internet stranice, kao i o načinu na koji se ti podaci koriste, obavezno pročitajte način na koji skupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo lične podatke, kao i upotrebu “kolačića” koji se koriste. Sa svim podacima koji se prikupljaju, obrađuju i koriste, postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka u zemlji u kojoj se nalazi nadležno odeljenje za obradu podataka. Preuzimamo sve neophodne mere da bismo obezbedili puno poštovanje tih zakonskih propisa. Ovo saopštenje o zaštiti privatnosti se ne odnosi na internet stranice kojima se može pristupiti sa spoljašnjih linkova a koji se nalaze na tepihserviscisto.com internet stranici.

 

Skupljanje, obrada i upotreba ličnih podataka

Sigurnost ličnih podataka svih posetilaca internet stranice tepihserviscisto.com koje dostavite putem nekog od formulara ili direktnim kontaktiranjem tepihserviscisto.com koristiće se samo u cilju pružanja usluga, edukacije i informisanja o novim sadžajima na internet stranici tepihserviscisto.com. Pristup podacima imaće samo TEPIH SERVIS ČISTO kompanija pod čijom je internet stranica tepihserviscisto.com licencom, te kao takvo se neće deliti niti dozvoliti da dođe do bilo kakve zloupotrebe. Ukoliko u bilo kom trenutku posetilac poželi da se odjavi sa mejling liste, pogleda koji su podaci sačuvani u bazi podataka i / ili zatrži da se njegovi podaci u potpunosti obrišu iz baze podataka, to može da uradite kontaktiranjem tehničke službe putem kontakt forme koja se nalazi na linku ovde.

 

Upotreba kolačića ( eng. “Cookies”)

Tokom Vaše posete internet stranica tepihserviscisto.com koristi “kolačiće” u cilju unapređenja rada sajta, statističke analize, kao i u marketinške svrhe. “Kolačić” je jedan deo podatka koji se privremeno snima u Vaš pretraživač, čime se pamte određeni podaci kojima server kasnije može da pristupi, te da prilagodi prikazivanje sadržaja ili reklama po Vašem iskustvu i korišćenju tepihserviscisto.com internet stranice. Neki od razloga zbog kojih tepihserviscisto.com koristi kolačiće su:

 

  • Identifikacija IP adrese korisnika
  • Procena broja poseta
  • Praćenje pretraživanja sajta
  • Merenje web saobraćaja
  • Statististička analiza
  • Marketinške svrhe
  • Poboljšanje korisničkog iskustva

 

VAŽNO: Ova internet stranica je objavljena od strane TEPIH SERVIS ČISTO kompanije i pod njenom je licencom. Sav sadžaj sajta je vlašnistvo tepihserviscisto.com internet stranice. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez eksplicitnog navođenja izvora informacije, bilo zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe.