Kako radimo?

U koliko Vas muče nedovoljno dobro oprani tepisi, ne brinite. Mi nudimo rešenje i za ovaj problem.

Zašto samo površinski opran tepih?

Bazensko pranje tepiha je unapređena tehnologija pranja tepiha. Ima mnogo prednosti u odnosu na samo površinsko pranje penom.
Sam način rada – potapanjem postiže se pranje teško dostupnih delova tepiha koje četka mašine ne može dohvatiti. To se posebno odnosi na tepihe sa dužom dlakom za koje je ovaj način pranja i jedini.

Najsavremenija unapređena tehnologija pranja.

Bazensko pranje tepiha predstavlja najsavremenije unapređenu tehnologiju pranja. Razlikuje se u odnosu na obično površinsko pranje i iz tog razloga ima dosta prednosti.
Kako radimo - Tepih Servis - Čisto
Dodatne usluge - Tepih Servis Čisto

Zašto je bitno obostrano pranje tepiha?

Prilikom pakovanja za transport tepisi se uvijaju u rolnu i na taj način bi se gornja i donja površina tepiha dodirivale. U koliko bismo oprali samo jednu, gornju površinu dovelo bi do prljanja zbog neopranog naličja. Tepih još ne bi stigao do Vas a već bi bio ponovo prljav.

Ispiranje opranog tepiha većom količinom čiste vode sve do bistre kapi

Savremena sredstva za pranje su koncentrovane hemikalije koje ako se ne isperu štetno deluju u životnom prostoru.

Kao što smo naveli, kod završne faze bazenskog pranja tepih se pere velikom količinom meke vode. Ispiranje se vrši sve dok voda ne postane potpuno bistra. Vrlo je bitno isprati sve što je bilo na tepihu pa i sredstvo za pranje. Detrdženti koji sadrže koncentrovane hemikalije mogu biti vrlo štetni po zdravlje u koliko se ne isperu dovoljno.

Cena bazenskog pranja tepiha obračunata je po prosečnoj tržišnoj ceni pranja jedne površine. Kako bazensko pranje iziskuje pranje obe strane, svaka strana se obračunava posebno.

Dokaz da je tepih ispran do bistre kapi.

Praktičan savet

Proverite kvalitet pranja kao i naše tvrdnje. Napravite mali test veoma lako i brzo (Neće vam uzeti više od pola minuta vremena).Mokrim sunđerom natopljenim u mlakoj vodi, protrljajte na uskoj površini opranog tepiha. Najbolje na samom ćošku.Kod bazenski opranog tepiha nema pojave mehurića pene.
Izrada novih resa tepiha

Komora za sušenje

Nakon detaljnog ispiranja, sledi temeljno sušenje. Ovaj tretman vrši se u posebnoj prostoriji koja je opremljena najsavremenijom i najmodernijom tehničkom opremom, u takozvanoj komori za sušenje tepiha. Proces sušenja odvije se cirkulisanjem toplog i suvog vazduha kroz svaki deo opranog tepiha i sastavni je deo čitavog sistema pranja. Za vrlo kratko vreme Vaš tepih će biti aplsolutno suv čak i u zimskim ili kišovitim uslovima.

Higijensko pakovanje tepiha

Kvalitetan transport opranog tepiha je veoma bitan za očuvanje čistoće. Vaš tepih pakujemo u specijalno higijensko pakovanje kako bi garantovano stigao čist do Vašeg doma. Ovim putem može se izbeći i najmanja mogućnost prenosa bakterija i virusa od trenutka isporuke do sledećeg korišćenja.
U koliko izaberete bazensko pranje tepiha kod nas, doćićemo po Vaš tepih bez obzira na njegovu veličinu. Usluge transporta vršimo i za tepihe veličine 5m^2.
Tepih Servis Čisto - O nama

Kontaktirajte nas

“ČISTO“ će biti i kod vas! Samo pozovite. Mi znamo kako!
Kontakt