Antivirusno pranje tepiha

U našem servisu nudimo Vam najnoviji metod pranja tepiha – antivirusni tretman.

Šta znači održavati tepih čistim redovno?

Čovek je postao sve obazriviji sa stvarima koje zadržavaju mnogo nečistoće, kao što su podovi i tepisi. To su mesta u kući kroz koja svakodnevno prolazi veliki broj ljudi ostavljajući trag svojih cipela.
Po pravilu, glavno su stanište gljivica, virusa i bakterija. Čak i određeni delovi tepiha koji izgledaju čisto zapravo su leglo virusa i bakterija, zato je veoma bitno održavati ih čistim redovno.
Bazensko pranje tepiha

Vaš tepih biti opran do detalja

Postoji više razloga zašto je bazensko antivirusno pranje tepiha zdravo. Za antivirusno bazensko pranje tepiha koristimo deterdžente proizvedene od prirodnih sirovina. Na bazi aktivnog kiseonika koji deluj na viruse, bakterije, gljivice, mikrobe. Potpuno su neškodljivi po prirodu i zdravlje ljudi.
Zbog svojih pozitivnih svojstava koriste se i u medicinske svrhe. Imaju veću efikasnost pranja od onih agresivnih, punih teške hemije (fosfata, hlora, teških metala).

Temeljno pranje celog tepiha

Odvojeno pranje

Važno je napomenuti i to da Vaš tepih peremo odvojeno od ostalih u cilju postizanja

Zasebno skladište

Tepisi su takođe i zasebno zastićeni i adekvatno skladišteni.

Potpuno potapanje

Za isprianje koristimo isključivo meku vodu bez kamenca i to u velikim količinama.

Apsolutna dezinfekcija i besprekorna čistoća

Kod nedovoljno ispranog tepiha može doći do bržeg prljanja jer se prašina brže lepi pa se mora češće prati. Iz tog razloga tepih moramo isprati i po nekoliko puta sve dok voda ne postane u potpunosti bistra – do bistre kapi. Na ovaj način trajno je uklonjeno sve što je bilo na tepihu pa čak i sredstvo za pranje.
Upravo ovo je još jedna garancija da je vaš tepih detaljno opran, bez bakterija što će Vam obogućiti jednu zdravu sredinu.
Tepih Servis Čisto
Mi radimo za vas!

Dokaz da postojimo 36 godine, najduže u celoj Srbiji

Rešenje

Kontakt

Profesionalni servis za sistemsko čišćenje

Cara Dušana 136, 11 080 Zemun

Email: office@tepihserviscisto.com
Tel: 011/2616-547, 3160-334, 3160-757
Mob: 069/261-6547
36 godina iskustva od čega I vi imate koristi. Prepustite pranje tepiha iskusnima, i ne razmišljajte o kvalitetu pranja. Nema rizika.